STATUS role 120 x 3000 mm, za vakumiranje salama
STATUS role 120 x 3000 mm, za vakumiranje salama

STATUS role 120 x 3000 mm, za vakumiranje , 5 kom, 15 m ukupno

8,49 €
s PDV-om

Role dimenzija 120 x 3000 mm x 5 komada

Namjena za salame, nepropusne

 

Statusove vakuumske vrećice i folije u roli su primjerene za upotrebu za sve vakuumske aparate. Sve vakuumske vrećice mogu se koristiti više puta, sve dok duljina dopušta ponovno korištenje. Namirnice su postojanije, kupujemo manje i ne bacamo zbog kvarenja.

Opis

U njih pohranimo i vakumiramo namirnice pomoću aparata za vakumiranje i varenje. Namirnica tako ostane dulje svježa i postojana. Vrećice su:

  • nepropusne,
  • neškodljive po namirnice,
  • neutralne na okus i miris,
  • primjerne za višekratnu upotrebu,
  • upotrebljive i kao vrećice za Sous Vide kuhanje.

Upotreba

  • Folija u roli omogućava izradu različitih dužina vrećica, ovisno o potrebi.
  • Vrećica je primjerene dužine kada dužini namirnice koju želite zamrznuti dodate još 5 cm. Ukoliko želite vrećicu ponovno upotrijebiti morate za svaku daljnju upotrebu odnosno varenje poštivati dodatnih 2,5 cm.
  • Foliju položite na vareći trak. Pazite da rub folije bude gladak (bez nabora i krivina).
  • Zatvorite aparat i pritisnite tipku na zaslonu „Varenje“. Rukom pritisnite poklopac aparata i držite ga nekoliko sekundi. Poklopac aparata se samostalno pripije i zatim zavari vrećicu.
  • Po okončanom postupku varenja usisna moć popusti i poklopac aparata se lagano podigne. Poklopac možete otvoriti do kraja i provjeriti zavareni rub, koji mora biti po cijeloj dužini gladak i jednakomjeran.


Kada je vrećica načinjena, namirnicu možete vakuumirati.

  • Napunjenu vrećicu položite na radnu površinu pred aparatom i potegnite je do sredine vakuumskog kanala. Pazite da vrećica položena na vareću podlogu bude potpuno glatka (ne nabrana).
  • Pritisnite poklopac i tipku „Vakuumiranje vrećice“. Vrećica će se vakuumirati i zavariti. Visoka usisna moć aparata će se pobrinuti da poklopac pri djelovanju bude zatvoren.
  • Po završenom postupku pričekajte da poklopac popusti i provjerite vakuumiranu vrećicu – rub mora biti gladak i čist.

Vakuumiranje možete olakšati sa Obostranom ljepljivom trakom Status Stiki, koju pričvrstite na aparat za vakuumiranje i vrećice se na traku kod procesa zalijepe same. Tako imate glatku vrećicu bez bora, a vakuumiranje je lakše, jer imate oboje ruke slobodne i vrećice ne treba držati.

Status Stiki moguće je dobiti kao samostalan proizvod, u kompletu je 5 Stiki traka.

Materijali

Vrećice su iz dvoslojne folije, što znači da su sastavljene iz materijala PA (koji djeluju kao nepropusna materija) i PE koji je materijal za varenje.

Debljina folije je 100 i 130 µm, što je profesionalna debljina (uobičajena vrećica je debljine 20 µm) i garantira kvalitetno pohranjivanje i nepropusnost.

Novo
No reviews
Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.