VITAVIT PREMIUM

            POKLON ŠAFRAM paket začina. Linija vitavit comfort je među najkvalitetnijim od proizvođača FISSLER Kapacitet 6 litara namijenjen za 1-2 osobe u kućanstvu. Osigurana dugogodišnja nabava rezervnih guma i dijelova. 15 godina garancija.
AKCIJSKI SET ekspres lonca VITAVIT PREMIUM od 6 litara i ručne sjeckalice. Lonac je namijenjen za sva grijaća tijela uključujući i INDUKCIJU. Namijenjen za 3-4 člana u kućanstvu. Osigurani rezervni dijelovi. Upute na hrvatskom. FINECUT sjeckalica za olakšavanje pri sjeckanju povrća.
            POKLON ŠAFRAM paket začina. Linija vitavit premium je među najkvalitetnijim od proizvođača FISSLER Umetak za kuhanje na pari (vrlo zdrav način pripreme hrane) Kapacitet 4,5 litara namijenjen za 2-3 osobe u kućanstvu. Rezervne brtve i dijelovi osigurani. 15 godina garancija.
FISSLER VITAVIT PREMIUM 3,5 litara + umetak za kuhanje na pari
Zadnji artikli na skladištu
            POKLON ŠAFRAM paket začina. Fissler VITAVIT PREMIUM je jedna od najkompletnijih linija ekspres lonaca. Dvostruka mogućnost ispuštanja viška pare ubrzava proces kuhanja. Semaforski način reguliranaj (crveno, zeleno, žuto) olakšava kontrolu. Dodatni umetak za kuhanje uključen u cijenu. Za 1-2 osobe u kućanstvu 15 godina garancija.
Prikazuje 1-7 od 7 proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.