Prijenosni hladnjaci/zamrzivači

Brodski ugradbeni aparati i prijenosni hladnjaci i ledenice ( jacere )

DINIWID S 35, prenosni kompresorski hladnjak/zamrzivač 12/24 i 220 V, 35 litara

389,00 €
Prijenosni auto hladnjak za one koji trebaju samo najbolje rješenje. Tehnološki napredan i pouzdan prijenosni auto hladnjak s dodatnim funkcijama. Osmislili smo ga za one koji trebaju uređaj s najboljom vrijednošću i posebno visokom pouzdanošću. Pouzdan i moderan prijenosni auto hladnjak. Vaš najbolji izbor je Diniwid S35.
Brodski ugradbeni aparati i prijenosni hladnjaci i ledenice ( jacere )

DINIWID S 45, prenosni kompresorski hladnjak/zamrzivač 12/24 i 220 V, 45 litara

449,00 €
Prijenosni auto hladnjak za one koji trebaju samo najbolje rješenje. Tehnološki napredan i pouzdan prijenosni auto hladnjak s dodatnim funkcijama. Osmislili smo ga za one koji trebaju uređaj s najboljom vrijednošću i posebno visokom pouzdanošću. Pouzdan i moderan prijenosni auto hladnjak. Vaš najbolji izbor je Diniwid S45.
5,99 €
Mobicool  Ice Pack posebno je pogodan za zamrznutu robu i svježa jela. Hladno pakiranje je fleksibilno, čak i ako se nešto ohladi na -18 ° C, i na taj način osigurava dobar kontakt i izvrstan rashladni učinak
Prikazuje 1-5 od 5 proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.