Posuđe za pripremu hrane

Original-Profi Collection® visoki lonac s metalnim poklopcem 28cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 14.00 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® visoki lonac s metalnim poklopcem 24 cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 9.10 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® visoki lonac s metalnim poklopcem 20 cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 5.20 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® visoki lonac s metalnim poklopcem 28cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 2.10 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® visoki lonac s metalnim poklopcem 28cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 4.00 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® visoki lonac s metalnim poklopcem 28cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 6.30 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® niski lonac s metalnim poklopcem 16 cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 1.40 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® niski lonac s metalnim poklopcem 20 cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 2.60 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® niski lonac s metalnim poklopcem 24 cmVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 4.60 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® inox posuda za umakeVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 1.40 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® inox posuda za umakeVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 1.40 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Original-Profi Collection® inox posuda za umakeVisoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi. 1.90 litara MADE IN GERMANY 15 godina garancija.
Prikazuje 1-24 od 158 proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.