FISSLER lonci ponuda u Saturo doo
FISSLER lonci ponuda u Saturo doo

FISSLER Original-Profi Collection® inox lonac sa metalnim poklopcem, 16 cm, ( 084-138-16-000/0 ), 1.40 litara

139,00 €
s PDV-om

Original-Profi Collection® niski lonac s metalnim poklopcem 16 cm
Visoke posuđe Original-Profi Collection® idealne su za sve koji vole uživati ​​u velikim grupama. Uostalom, najbolje je zajedno. Zahvaljujući praktičnim ručkama, čak se i veliki modeli mogu sigurno podići i nositi.

1.40 litara

MADE IN GERMANY

15 godina garancija.

 

Svatko tko voli kuhati za prijatelje ili obitelj cijeni svojstva visokih lonaca. Široke, čvrste ručke olakšavaju podizanje i nošenje - čak i kada je lonac pun. Temeljen na najvišim standardima kvalitete, dizajn je jednostavan, čist, a opet ima prepoznatljivu konturu.

Sve prednosti visokih Original-Profi Collection® lonaca na prvi pogled:

Izrađen od visokokvalitetnog, dezinficiranog nehrđajućeg čelika 18/10
jednostavan za njegu, iznimno otporan i neosjetljiv na hrđu
Zahvaljujući Cookstar® univerzalnom postolju, pogodan je za sve vrste štednjaka i optimiziran za indukcijska kuhala
optimalna apsorpcija, distribucija i skladištenje topline
Hladne metalne ručke za sigurnu i ugodnu temperaturu prianjanja
15 godina garancije*
Original-Profi Collection® razvijena je zajedno s glavnim kuharima i jednako je impresivna u zvjezdanim kuhinjama kao i kod kuće. Zahvaljujući kontinuiranom daljnjem razvoju tijekom proteklih 45 godina i rezultirajućoj opsežnoj ponudi pojedinačnih proizvoda, Original-Profi Collection® se može stalno proširivati.

Oblik Original-Profi Collection® iz Fisslera je jednostavan, čist, a opet ima karakterističnu siluetu. To ga čini savršenom serijom lonaca za estete s visokim zahtjevima. Kolekcija Pure-Profi ne daje samo jasan stil u kuhinjama otvorenog tipa.

Indukcijsko kompatibilno Cookstar® podnožje svih štednjaka lonaca savršeno upija toplinu, raspoređuje je i pohranjuje na najbolji mogući način. Tako se iskorištena energija učinkovito koristi.

Metalni poklopac sa funkcijom kondenzacije plus omogućuje kondenziranoj pari da kaplje prema dolje, održavajući jela aromatičnim i sočnim.

Hladne metalne ručke osiguravaju ugodnu temperaturu ručke tijekom kuhanja, zbog čega se visoki lonac može lako držati i pomicati čak i bez kuhinjskih rukavica ili sličnog.

Laserska mjerna skala unutar posude ne samo da štedi mjernu čašicu, već je i toliko robusna da jedinice (litre i litre) još uvijek olakšavaju doziranje tekućine čak i nakon desetljeća korištenja.

Ekstra široki rub za izlijevanje osigurava da se tekućine mogu izlijevati i izlijevati precizno, a radne površine su uvijek čiste.

Visoki lonci praktičan su dodatak ekskluzivnoj Pure-Profi kolekciji.

Novo
No reviews
Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.