Pulsni oksimetri

Pulsni oksimetri

MEDISANA PM 100 pulsni oksimetar

MEDISANA
50,30 €
Veličina: Približno 5,8 x 3,4 x 3,5 cm (D x Š x V) Težina: Približno 53 g Mjerni raspon: SpO2: 70 – 100 % Puls: 30 – 235 otkucaja po minuti Zasićenost kisikom (SpO2) i brzina pulsa mogu se prikazati u obliku stupova ili valova OLED zaslon 36 mjeseci garancija
50,39 €
Pulsni oksimetar za prst inovativan je medicinski uređaj za neinvazivno i redovito praćenje zasićenosti krvi kisikom (SpO2) i pulsa. S obzirom na to da je prijenosan, može brzo i precizno očitati vrijednosti zasićenosti i pulsa. Zasićenost krvi kisikom (SpO2) predstavlja postotak kisika u krvi.
44,39 €
Pulsni oksimetar za prst inovativan je medicinski uređaj neinvazivnih i kontinuiranih značajki za mjerenje zasićenosti kisikom (SPO2) i pulsa (PR) arterijske krvi. S obzirom na to da je prijenosan, uređaj može mjeriti SPO2 i PR vrijednosti brzo i pouzdano. 
Prikazuje 1-9 od 9 proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.