Zapešće

30,99 €
Tlakomjer Beurer BC 28 - za potpuno automatsko mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa na zapešću s detekcijom aritmije i indikatorom rizika. Jednostavan i lagan za korištenje, to je ono po čemu se ističu naši digitalni tlakomjeri za zapešće. Ovi praktični uređaji pokazali su se kao posebno pouzdani suputnici u pokretu, što znači da možete redovito pratiti...
91,99 €
Jednostavan, prenosiv i precizan • LED pozicijski senzor-za točne rezultate • Tehnologija Intellisense-mjerenje bez nepotrebnog prevelikog napuhavanja manžete • Vodilica za omatanje manžete-označava da li je manžeta pravilno umotana:nije previše labava ili previše čvrsta 3 godine garancija
Prekomjerna tjelesna težina i pretilost definiraju se kao abnormalno i povećano nakupljanje masnog tkiva što predstavlja rizik za zdravlje. U procjeni pretilosti značajan je indeks tjelesne mase (ITM) - tjelesna težina u kilogramima podjeljena s kvadratom tjelesne visine u metrima.
51,99 €
Nano Z1 Intelligent potpuno automatski digitalni tlakomjer za zapešće modernog dizajna, brz i praktičan daje precizne rezultate mjerenja krvnog tlaka gdje god se nalazili. Lako je prenosiv i nudi brz i jednostavan način provjere tlaka.
Prikazuje 1-10 od 10 proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.