Dehidratori

235,99 €
Dehidrator hrane VerVita XXL 538-6 je savršeni pomoćnik za pripremu suhog voća i povrća, te ostalih plodova koje će Vas u zimskim danima održati energičnijim, vitalnijim!
250,71 €
BPA free ladice, sa digitalnim tajmerom do 40 h i ručnim termostatom od 29-63 stupnja Celzijevih. širina = 38 cm, dubina = 49 cm, visina = 40cm visina police = 4,5 cm snaga grijača =800 W
277,26 €
Dehidrator hrane VerVita XXL 028-10 je savršeni pomoćnik za pripremu suhog voća i povrća, te ostalih plodova koje će Vas u zimskim danima održati energičnijim, vitalnijim!
204,99 €
Dehidrator hrane VerVita XL 531-6 je savršeni pomoćnik za pripremu suhog voća i povrća, te ostalih plodova koje će Vas u zimskim danima održati energičnijim, vitalnijim!
423,25 €
Dehidrator hrane VerVita XXL 20 polica je savršeni pomoćnik za pripremu suhog voća i povrća, te ostalih plodova koje će Vas u zimskim danima održati energičnijim, vitalnijim! Police od nehrđajućeg čelika, digitalni timer do 40 h, ručni termostat od 35-68 stupnja Celzijevih.
Sušilica voća, povrća i začinskog bilja volumena 30 litara je pravi odabir za pripremu zdravog, sušenog voća i domaće vegete. Metalno kućište garantira brzo sušenje s manjom potrošnjom energije. Uključuje 8 pladnjeva s ukupnom površinom 0,74 m2.
Sušilica voća, povrća i začinskog bilja kapaciteta 14 l je namijenjena sušenju svih vrsta namirnica. Statusov dehidrator je dovoljno malen da ga možete koristiti i u manjim kućanstvima. Posušite začine koje ste uzgojili na balkonu ili ekološke banane koje ste kupili na tržnici.
449,80 €
Elegantni uređaj sa zaštitom od pregrijavanja te naprednim i najnovijim digitalnim LED LIGHT display-om i kontrolama sustava dehidriranja. Njegujte svoje zdravlje dehidriranom šarolikom prirodom i pustite svojoj mašti na volju u kombiniranju okusa kod izrade svojih sirovih poslastica.
Na POKLON uz kupnju dobijete tri silikonska podloška BPA-Free & PTFE-Free. Sofisticirani COMBO je pravi „kombo“ za Vas! Sa novom tehnologijom TST, Sedona COMBO SD-P1950-F djeluje kao dva dehidratora u jednom. Ne vjerujete? Čitajte dalje! Dvostupanjski sekvencijalni temperaturni tajmer TST
529,43 €
Ultimativna kombinacija učinkovitosti i praktičnosti za sušenje i čuvanje vaše omiljene hrane. Kombinirajući dugu povijest dehidriranja hrane sa sklopivim kućištem, optimiziranim zagrijavanjem i protokom zraka, te modernim dizajnom, ovaj uređaj je najbolji način dehidriranja vaše omiljene hrane.
Prikazuje 1-13 od 13 proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.