TROTEC odvlaživači sušači zraka
TROTEC odvlaživači sušači zraka
TROTEC odvlaživači sušači zraka
TROTEC odvlaživači sušači zraka
TROTEC odvlaživači sušači zraka
TROTEC odvlaživači sušači zraka
TROTEC odvlaživači sušači zraka
TROTEC odvlaživači sušači zraka

TROTEC TTK 99 HEPA odvlaživač/pročistać zraka

390,00 €
s PDV-om

TROTEC TTK 99 HEPA - najsnažniji u svojoj klasi: odvlaživač zraka kapaciteta 31 lit/24h + HEPA pročišćivač zraka s 95% učinkovitosti za zaštitu od plijesni, bakterija, virusa, prašine, peludi i alergena.

GARANCIJA 2 GODINE

SATURO preporuka

Uz kupovinu ovog proizvoda darujemo MEDISANA UHW ili MEDISANA AH660.

Akcija traje do 15.01.2024. ili do isteka zaliha.

 

Maksimalno odvlaživanje i sušenje uz 95% HEPA pročišćavanje zraka

Ako vlaga u privatnom stambenom prostoru, u garaži ili na poslu postane zdravstveni problem, odvlaživač zraka TTK 99 HEPA pouzdano i trajno osigurava zdravu klimu u zatvorenom prostoru. Zahvaljujući velikom kapacitetu odvlaživanja do 31 litara/dan, što nije izazov u ovoj klasi uređaja, mobilni odvlaživač zraka preporučuje se za prostorije veličine do 90 m² ili 230 m³. Sa svojim visokim učinkom zraka od 170 m³/h, kompaktna elektrana čak svladava isušivanje vlažnog zida, na primjer nakon jake kiše ili poplave - i ni na koji način nije lošija od klasičnih građevinskih sušilica. Vizualno, TTK 99 HEPA impresionira svojim modernim dizajnom, crnom upravljačkom pločom i ručkama za nošenje ugrađenim u kućište za brzu promjenu lokacije.

Izvanredan dizajn, impresivne performanse odvlaživanja

Unutarnje vrijednosti TTK 99 HEPA, koji izravno kombinira dvije tehnologije za poboljšanje zraka u prostoriji, jednako su jedinstvene kao i dizajn proizvoda. U načinu odvlaživanja, 2-u-1 odvlaživač zraka regulira vlažnost na razinu koju želite sa slobodno odabranom ciljnom vrijednošću u rasponu od 30% do 80%. Osim toga, zrak se čisti u sustavu dvostrukog filtra koji se sastoji od predfiltera i HEPA filtera i 95 posto patogena kao što su virusi, bakterije i spore plijesni, kao i pelud, kućna prašina i fina prašina, alergeni i ostalo u zraku. čestice se uklanjaju.

Važan doprinos zdravijem životu i radu – osjetno olakšanje, posebno za alergičare i osobe s alergijom na kućnu prašinu.

Snažan u uporabi gdje vlaga postaje problem

Automatsko odvlaživanje s kontroliranim higrostatom s ciljanim predizborom vlažnosti (30% do 80%), digitalni senzori kvalitete zraka, četiri načina rada uključujući funkciju sušenja rublja i stalni rad, noćni način rada s niskim nivoom buke i dvostupanjski ventilator jamče pouzdanost odvlaživanje i čišćenje zraka u prostoriji. Zaštita od preljeva osigurava da se uređaj isključi čim se dosegne maksimalni kapacitet spremnika za vodu od 4 litre. Priključak crijeva nudi dodatnu pogodnost za praktično ispuštanje kondenzata pomoću crijeva koje je već uključeno u opseg isporuke. Praktičan je moderan LED zaslon u boji koji u tri boje (plava, zelena, crvena) prikazuje stanje kakvoće zraka u prostoriji. Osvijetljeni segmentni zaslon na LED zaslonu pruža točne postotne informacije o trenutnoj vlažnosti, unaprijed postavljenoj ciljnoj vlažnosti, temperaturi i preostalim radnim satima s aktiviranim 24-satnim timerom za vremenski kontrolirano uključivanje i isključivanje.

Vidjeti zrak u prostoriji drugim očima: senzori kvalitete zraka

Iz zraka u prostoriji ne možete odrediti je li previše vlažan ili kontaminiran patogenima. Ako su spore plijesni ili virusi nevidljivi u zraku, to obično postaje vidljivo tek kada je već prekasno.

Sobni odvlaživač zraka TTK 99 HEPA vidi ono što vi ne možete vidjeti. Njegovi digitalni senzori vlažnosti kontinuirano mjere vlažnost zraka u prostoriji. Prednji LED zaslon u boji trenutne vlažnosti u prostoriji je praktičan:

  • Plava: signalizira da je vlažnost previše suha ispod 50%
  • Zelena: signalizira optimalnu vlažnost između 50 i 70%
  • Crvena: signalizira da je vlažnost previsoka, preko 70%

Čist i odvlažen sobni zrak čini razliku

Osoba dnevno udiše između 10.000 i 20.000 litara zraka. Ako je zrak previše vlažan i onečišćen česticama onečišćujućih tvari ili patogenima, to opterećuje naš imunološki sustav i, u najgorem slučaju, dovodi do bolesti dišnog sustava. Namještaj, namještaj, pa čak i građevinska tkanina također se mogu oštetiti ako je vlažnost zraka trajno previsoka (> 60 posto).

Kombinirana zaštita od vlage i patogena

Povjerite zaštitu vašeg zdravlja, objekata i nadzor kvalitete zraka u zatvorenom prostoru TTK 99 HEPA odvlaživaču zraka s visoko učinkovitom HEPA tehnologijom pročišćavanja zraka, jednostavno i povoljno. Sa svojom kombiniranom tehnologijom pročišćavanja zraka i odvlaživanja, svestrani uređaj pouzdano sprječava stvaranje nezdravih džepova vlage i povezanih problema s vlagom kao što su rast plijesni, mrlje plijesni i vlaga. Zrak u prostoriji se oslobađa od aerosola koji prenose viruse, virusa (npr. SARS-CoV-2 i virusa gripe), bakterija, spora plijesni, fine prašine, kućne prašine, životinjske dlake i drugih patogena u zraku u sustavu dvostrukog filtra koji se sastoji od pred. -filter i visoko učinkovit HEPA filter. Smanjuje se i rast grinja i alergena. Čista stvar.

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

S funkcijom automatskog ponovnog pokretanja (ili memorijskom funkcijom), uređaj se ponovno pokreće s prethodno odabranom postavkom nakon neočekivanog isključivanja zbog nestanka struje čim je napajanje ponovno dostupno. To znači da je odvlaživač također prikladan za korištenje s timerom.

Vodeći u izvedbi i značajkama

Svi odvlaživači zraka serije TTK oduševljavaju izvanrednom udobnošću, velikom jednostavnošću korištenja i ugodno niskom razinom buke, što znači da se mobilni osvježivači zraka preporučuju i za korištenje u okruženjima osjetljivim na buku (spavaće sobe, dječje sobe, uredska okruženja) .

Kontinuirani rad: Kondenzacija na prozorima i zidovima, toplinski mostovi ili neadekvatna ventilacija česti su razlozi problema s vlagom, ali i kada podzemna/kišnica prodire u podrum tijekom poplava i obilnih kiša. Za brzo odvlaživanje takvih okruženja, TTK 99 HEPA ima snažan stalni rad s maksimalnim kapacitetom odvlaživanja od 31 litre/dan. U kontinuiranom radu, zrak u prostoriji se trajno odvlažuje uz maksimalnu učinkovitost.

Funkcija sušenja rublja: Način sušenja rublja preporučuje se za nježno sušenje rublja na zraku. Funkcija sušenja rublja (također poznata kao način sušenja tkanine ili funkcija SuperDry) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom na zraku. Odvlaživači zraka poput TTK 99 HEPA nude prednost da se rublje suši jednako nježno kao u prirodi.

Noćni način rada: loš zrak može vam doslovno oduzeti san. Uz vlagu koja se izbacuje tijekom disanja, tjelesno znojenje povećava vlažnost do nezdravih razina. U noćnom načinu rada sa zatamnjenom kontrolnom pločom, TTK 99 HEPA regulira vlažnost uz blagi protok zraka i nisku razinu buke.

Dječja brava: Kako bi se postavke uređaja zaštitile od radoznalih dječjih ruku, upravljačka ploča može se zaključati praktičnom bravom za djecu.

24-satni mjerač vremena: Postoje dobri razlozi za uključivanje i isključivanje TTK 99 HEPA u skladu s timerom. U spavaćoj i dječjoj sobi preporuča se kombinirano odvlaživanje/čišćenje zraka za miran san – tijekom dana, s druge strane, odvlaživanje se rijetko mora raditi kada je obitelj izvan kuće. Isto tako, odvlaživanje i pročišćavanje zraka na radnom mjestu potrebno je samo tijekom radnog vremena. Kako bi se vrijeme odvlaživanja prilagodilo vlastitom ritmu života, u TTK 99 HEPA je već integriran programibilni 24-satni mjerač vremena, s kojim se vrijeme rada može unaprijed podesiti u koracima od 1 sata dok se automatski ne uključi ili isključi .

TTK 99 HEPA odvlaživač zraka inspirira ljubitelje dizajna. Uređaj regulira vlažnost u prostoriji na zdravu razinu i zahvaljujući integriranom HEPA pročišćavanju zraka štiti od virusa, bakterija, spora plijesni i drugih zagađivača u zraku.

Prednosti u praksi:

  • Kombinirani odvlaživač zraka s HEPA pročišćivačem zraka (95% učinkovita HEPA filtracija bakterija, virusa, peludi, fine prašine, grinja, spora plijesni i drugih alergena i zagađivača)
  • Automatsko odvlaživanje s kontroliranim higrostatom s predizborom ciljne vrijednosti između 30 i 80% relativne vlažnosti u koracima od 5%
  • Čim se postigne željena razina vlažnosti, kompresor se sam isključuje. Ventilator radi. Ako je granica prekoračena, uređaj se automatski aktivira.
  • Pogodno za prostorije do 90 m² / 230 m³
  • Kapacitet odvlaživanja max 31 litara / 24 sata
  • Indikator kvalitete zraka s LED diodom u boji
  • Prikaz relativne vlažnosti
  • stalni način rada
  • Funkcija tajmera (1-24 sata)
  • Funkcija automatskog ponovnog pokretanja (funkcija memorije)
  • brava za djecu
  • Zaštita od prelijevanja - Uređaj se isključuje nakon što je dostignut maksimalni kapacitet spremnika za vodu
  • Signal upozorenja kada je spremnik za vodu pun
  • Spremnik za vodu cca 4 litre
  • Dvostupanjski puhač
  • Mogućnost priključka za odvodno crijevo za kontinuirani rad
  • Funkcija sušenja rublja
Dimenzije (DxŠxV) 250x370x585 mm
Duljina kabla 1.8 m
Težina 17 kg
Napon 230 V / 50 Hz
Pogodan za prostorije 90 m² / 230 m³
Kapacitet spremnika za vodu 4 litre
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.) 30 litara / maks. 31 litra
Protok zraka 170 m3/h
Radna temperatura 5°C do 32°C
Snaga uređaja 0,72 kW
Način odleđivanja Elektronički
Rashladno sredstvo R290
Količina rashladnog sredstva 90 g
Razina buke u radu na razmaku 1m 51

Novo
No reviews
Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.

7 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.