KEFIRKO set za izradu sira, 1400 ml
KEFIRKO set za izradu sira, 1400 ml

KEFIRKO set za izradu sira, 1400 ml

49,00 €
s PDV-om

Kefirko set za izradu sira je jednostavan način za izradu domaćeg, svježeg, kremastog kefirnog sira bogatog probioticima. Sve što trebate je uliti kefir, procijediti ga te mu dodati začine i dodatke po Vašem ukusu!

Boja
  • Plava
  • Zelena
  • Staro zlato
  • Roza

 

Kefirko set za sir je vrlo jednostavan - sastoji se od 4 dijela: poklopca, mrežaste košarice, plastičnog prstena i staklne posude koja zadržava ocijeđenu sirutku.

Ako želite dobiti gušći kefir savršen a umake, ostavite kefir da se cijedi nekoliko sati. Ako ga ostavite preko noći dobit ćete mekani kremasti sir, savršen za zdrave sendviče, a ako ga ostavite 1-2 dana dobit ćete polutvrdi sir koji se može konzumirati sam ili ga koristite u raznim receptima.

Vašem siru možete dodati svježe ili sušeno voće, začinsko bilje, orašaste plodove, svježi špinat ili razne začine po vašem ukusu!

VIŠE O PROIZVODU ->

Novo
No reviews
Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Pregledani proizvodi

Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.