ICEY TEK prenosne ledenice jacere u Saturo doo
ICEY TEK prenosne ledenice jacere u Saturo doo

ICEY TEK prenosna ledenica/jacera 70 litara

331,99 €
s PDV-om

ICEY-TEK IT-70 ledenica 70 litara

  • Vanjske dim. 865 x 445 x 440 mm
  • Unutarnje dim. 695 x 300 x 340 mm
  • Kapacitet: 70 litara
  • Drenaža: lijeva/desna
  • Težina: 12kg

 

ICEY-TEK spada u premium razred ledenica i najpopularnija je ledenica među sportskim ribolovcima i profesionalnim ribarima. Ekonomične i praktične, idealno su rješenje za skladištenje i transport raznovrsne robe, od svježe ulovljene ribe do pića ili hrane za obiteljski izlet odnosno roštilj.

Icey-Tek ice box kutije (ledenice, jacere) za održavanje temperature su kutije sa najboljim izolacijskim karakteristikama koje se trenutno mogu naći, a zbog količine ugrađene izolacijske komponente održavat će hladnoću kao i toplinu unutar kutije.

Čak i kad je vanjska temperatura iznad 32°C Icey-Tek kutija će omogućiti dovoljno niske temperature za održavanje leda do 10 dana i dulje!

Icey-Tek jacere su priznati proizvodi za održavanje maksimalnih svojstava izolacije, testirala ih je i NASA te upotrijebila Icey-Tek kutije za dijelove izolacijskih spremnika! ICEY-TEK ledenica je idealna za održavanje stvari hladnima za vrijeme Vaše plovidbe, ribolova, kampiranja, roštilja ili ugodnog druženja na plaži. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana. Uvezen iz SAD-a, termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće su i otporne su na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg. Jedini brand dostupan u brojnim bojama i veličinama, ovisno o željama.

spec 31

Novo
No reviews
Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.