Popis proizvoda po brandu WATERPIK

Rezervni nastavci

WATERPIK JT-100 E, standardni nastavak za oralne tuševe

WATERPIK
nastavci za waterpik
12,59 €
Za opću uporabu prilikom korištenja oralnog tuša. Čisti duboko između zuba i ispod linije desni. Klinički dokazana dvostruka učnikovitost za razliku od zubnog konca u poboljšanju zdravlja desni. Koristi se sa  Ultra WP-100 oralnim tušem i bežičnim oralnim tušem WP-450/462. 
12,59 €
Za opću uporabu prilikom korištenja oralnog tuša. Čisti duboko između zuba i ispod linije desni. Klinički dokazana dvostruka učnikovitost za razliku od zubnog konca u poboljšanju zdravlja desni. Koristi se sa bežičnim oralnim tušem WP-450. Promjeniti svakih 6 mjeseci.
12,59 €
Za čišćenje implantata, krunica, mostova i drugih restauracija. Klinički dokazana dvostruka učnikovitost za razliku od zubnog konca u poboljšanju zdravlja desni. Novi nastavak Plaque Seeker™ oblikovan je kako bi iskoristio prednosti pulsiranja vode ili neke druge tekućine
12,59 €
Mekani gumeni vrh oblikovan je za nježno čišćenje pod niskom tlakom sa tekućinama ispod linije desni. Klinički je dokazan pristup do 90% od 6mm parodontnog džepa. Za korištenje s Ultra oralnim tušem WP-100 i bežični Plus oralnim tušem WP-450. Promijeniti svaka 3 mjeseca.
Rezervni nastavci

WATERPIK OD-100 E, ortodonski nastavak

WATERPIK
12,59 €
Koristi se za čišćenje oko ortodontskih aparata. Klinički dokazano 3 puta veća učinkovitost u uklanjanju plaka za razliku od zubnog konca u poboljšanju zdravlja desni kod ortodontskih pacijenata. Uklanja plak na teško dostupnim područjima oko ortodontskih bravica i žice.
Rezervni nastavci

WATERPIK TB-100 E, nastavak četkica (344)

WATERPIK
12,59 €
Oblikovana za istovremeno čišćenje četkicom i vodom. Koristi se sa ili bez paste za zube na Waterpik® Ultra oralnim tušem . Promijeniti svaka 3 mjeseca.
12,59 €
Za svjež dah. Blago struganje i ispiranje, čistać jezika uklanja bakterije i sumporne spojeve koji se nalaze na jeziku i koje uzrokuju loš dah. Svakodnevna uporaba može spriječiti zadah iz usta. Za korištenje s Ultra oralnim tušem WP-100 i bežičnim Plus oralnim tušem WP-450.
Rezervni nastavci

WATERPIK JT-70 E, klasični nastavak

WATERPIK
12,59 €
Za opću uporabu prilikom korištenja oralnog tuša. Čisti duboko između zuba i ispod linije desni. Klinički dokazana dvostruka učnikovitost za razliku od zubnog konca u poboljšanju zdravlja desni. Koristi se sa Waterpik® Classic WP-70 oralnim tušem. Promjeniti svakih 6 mjeseci.
17,89 €
Extra mekana sa zaobljenim vrhovima vlakna nježno čisti teško dostupna mjesta. Za uporabu sa Waterpik® Sensonic® Professional četkicom. Zamjeniti svaka 3 mjeseca.3 komada u pakiranju.
17,89 €
Manja i tanja glava četkice, omogućuje izvrstan pristup i precizno čišćenje. Za uporabu sa Waterpik® Sensonic® Professional četkicom. Zamjeniti svaka 3 mjeseca.3 komada u pakiranju.
17,89 €
Specijalno oblikovana za nježno ali učinkovito čišćenje problematičnih mjesta između zuba. Za uporabu sa Waterpik® Sensonic® Professional četkicom. Zamjeniti svaka 3 mjeseca.3 komada u pakiranju.
13,19 €
WOD-2E Waterpik ortodontski nastavak za čišćenje ortodontskih aparata i bravica. Inovativan konusni oblik četkice uklanja teško dostupan plak oko ortodontskih bravica i žica, ujedno ispirajući bakterije i ostatke hrane sa zubi i ispod linije desni.
WPS-2E Waterpik Plaque Seeker nastavak za čišćenje implantata, krunica, mostova te ostalih protetskih radova. Sastoji se od tri tanka pramena vlakana za pristup tvrdim naslagama oko implantata, krunica, mostova te drugih područja koja su posebno osjetljiva na nakupljanje plaka.
WJT-2E Waterpik standardni nastavak za duboko čišćenje između zuba i ispod linije desni. Klinički dokazana dvostruko veća učnikovitost u poboljšanju zdravlja desni za razliku od zubnog konca. Potrebno zamijeniti svakih 6 mjeseci.Kompatibilan s modelima oralnih tuševa: Whitening Professional WF-05 i WF-06Pakiranje: 2 komada u blisteru
Karakteristike oralnog tuša:• Sustav za kontrolu tlaka s 3 postavke• Spremnik za tekućinu kapaciteta 450 ml• Gumb na ručki za pauziranje protoka tekućine• Rotacija nastavka za 360º• Može se koristiti s vodom ili tekućinom za ispiranje usta• Jamstvo na uređaj 2 godine
Prikazuje 1-24 od 35 proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.